Nyhed

Grøn Koncert-aktuelle Mads Langer: – Vi løfter i flok

Mads Langer, der er aktuel med sit nye album, Reckless Twin, glæder sig til at skulle med karavanen rundt og lover et helt særligt twist på sine koncerter.

Mads Langer, der er aktuel med sit nye album, Reckless Twin, glæder sig til at skulle med karavanen rundt og lover et helt særligt twist på sine koncerter. Han lover sange fra hele repertoiret, men han glæder sig til også at spille 3AM og Tunnel Vision fra det nye album for Grøn Koncerts altid veloplagte publikum.

Hvad forbinder du med Grøn Koncert?

– For mig er Grøn Koncert ensbetydende med masser af god musik, sommerferie og glade mennesker. Danmarks sommerfest, kan man vel sige! 


Hvad var din første tanke, da du fandt ud af, at du skulle spille på Grøn Koncert?

– ”Yeeeeeeees!” Jeg blev megaglad for, og beæret over at blive inviteret med igen. Det er noget særligt at være en del af karavanen. Grøn Koncert kan samle folk, og festivalen spreder glæde til folk i alle aldre og over hele landet. Derudover støtter Grøn Koncert et godt formål, og det er jo heller ikke helt uvæsentligt. Win-win. 

Hvad håber du, at din optræden på Grøn Koncert kan føre med sig af positive ting?


– Jeg håber, at jeg kan nå ud til en masse nye mennesker med min nye plade. Og så håber jeg da, at jeg kan glæde en masse folk og forhåbentlig være med til at gøre 2016-udgaven af Grøn Koncert til en mindeværdig oplevelse for gæsterne og medarbejderne. 

Hvad er dit bedste minde fra at have optrådt på Grøn Koncert?

– Kolde is, fadøl og hygge backstage med alle fra Lukas Graham til de frivillige medarbejdere i 2013, hvor jeg debuterede på festivalen. 


Grøn Koncert arbejder for at skabe ”plads til forskelle”. Hvordan oplever du, at Grøn Koncert bidrager til at skabe rummelighed og mangfoldighed?

– Jeg oplever virkelig, at der er plads til alle på Grøn Koncert. Artister, medarbejdere og gæsterne er i øjenhøjde. Og så synes jeg, at "plads til forskelle" gennemsyrer hele organisationen og følelsen af at være en del af karavanen. For mig betyder det, at vi alle er lige meget værd. Uanset køn, race, alder eller baggrund.

Hvad betyder det for dig, at det er frivillige, der får Grøn Koncert til at fungere?


– Det betyder alt. De frivillige gør et stykke uvurderligt arbejde. Og det, at maskineriet er båret af lyst og glæde til at skabe en unik oplevelse, kan mærkes ned i mindste detalje.

Hvad er det specielle ved mødet på Grøn Koncert?

– Vi artister kommer tættere på hinanden end ellers, fordi vi rejser rundt sammen. Det er en sjælden mulighed for os for at lære hinanden bedre at kende. Og så føles det som om, vi løfter i flok. 


Hvad er forskellen på at spille på Grøn Koncert i forhold til en anden mere traditionel koncert?

– Jeg synes, det er sjovt at tænke ud af boksen, når man spiller så mange koncerter i forbindelse med en ny plade. Derfor har jeg lavet en konkurrence, hvor man kan komme til at optræde sammen med mig ved koncerterne.

Hvad er det fede ved Grøn Koncert-publikummet?


– De er altid glade, forventningsfulde og med på at holde en fest. 

Hvad kan publikum forvente sig af din optræden på Grøn Koncert?

– Et brag. Hits fra tidligere albums og nye sange fra min plade – numre som 3AM, Tunnel Vision og Elephant


Hvem glæder du dig mest til at høre af de andre kunstnere?

– D-A-D. Min første cd var en D-A-D-cd. De spiller sindssygt godt, og jeg glæder mig til at spille luftguitar og skåle med de frivillige i baren. 

Hvilke tre ting ser du mest frem til på Grøn Koncert?


– At stå på scenen med mine nye sange for første gang foran så mange mennesker. Sammenholdet med de andre artister. Og til at vinde over Shaka Loveless' band i backstagefodbold med mit band. 

ANNONCE