Nyhed

Hør: Ny musik fra Father John Misty

Den amerikanske sanger udgiver nyt nummer

"Tekstmæssigt er Tillman i en særegen liga med ofte misantropiske, spydige og tragikomiske fortællinger, ikke ulig en Randy Newman og der har ærligt talt ikke været en mere underholdende knækprosaist siden Rufus Wainwright peakede" – sådan skrev GAFFA anmelder Lars Löbner Jeppesen blandt andet om Mistys seneste album og kvitterede med fuldt hus, i form af seks stjerner - og nu er faderen klar med ny musik.

Siden 2015 har den karismatiske Father John Misty turnéret verden rundt med sit debutopfølgende album "I Love You, Honeybear". Forståeligt nok har det ikke efterladt meget tid til ny musik fra prædikanten. Det laver han nu om på med udgivelsen af sangen "Real Love Baby". En tidligere version af sangen kunne findes på sangerens SoundCloud-profil tilbage i maj og han har tidligere forklaret i et tweet, at sangen ikke vil optræde på hans tredje album.

Sangen har Thomas Brenneck fra The Budos Band på guitar, og i samspil med Mistys let forvrængede stemme giver det nummeret en særpræget afslappethed og en autentisk lyd.


Lyt til "Real Baby Love" nedenfor.

 


ANNONCE