Nyhed

Video: Kanye West samarbejder med modehuset Balmain

Tracket 'Wolves' har fået en flot, stemningsmættet video, der udgives i forbindelse med Balmains efterårskollektion

Kanye West har mange jern i ilden og således mange interesser. Nu har han slået sig sammen med modehuset Balmain i en video til tracket "Wolves" fra sit evighedsprojekt, "The Life of Pablo". Se videoen her forneden.

I modsætning til den kunstneriske plastik-besatte "Famous"-video, hvor voksmodeller af blandt andre Taylor Swift og Donald Trump blev brugt, er det levende kød og blod, der figurerer i "Wolves". Og det er da også et stjernebesat cast – blandt andet Sia og Vic Mensa, modellerne Cindy Crawford, Alessandra Ambrosio og Joan Smalls samt Kim Kardashian og hendes søster Kylie Jenner.

Den sort-hvide video er instrueret af Steven Klein og vil også blive anvendt i forbindelse med Balmains efterårskollektion for 2016. I videoen leverer West tracket med tårer strømmende ned af ansigtet.

Creative director for Blamain, Oliver Rousteing, som samarbejdede med West på hans Yeezy Season 3, forklarer til Vogue, hvordan videoen blev undfanget. "Jeg ringede til Kanye, og jeg sagde, 'Jeg ville elske at lave en kampagne bygget op om din musik, dine tekster, og din æstetik.'" Han tilføjer, at "The Life of Pablo" er "mit absolutte yndlingsalbum."

"Kanye har en meget stærk og fantastisk vision. Jeg vile sige, at det er en kunstnerisk vision. Den handler om mode; den handler om musik; den handler om video. Han er ligeledes en utrolig designer, han er en utrolig art director, han er en utrolig sanger, og jeg tror, at det er alle de ting, som jeg elsker ved ham," forklarer Rousteing. "Hvad jeg også elsker ved ham er, at han faktisk siger, hvad han tænker, og jeg elsker hans styrke, fordi han er en meget ærlig person."

"The Life of Pablo" ramte gaden den 15. februar i år, og GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez kvitterede med fem stjerner. Han skrev blandt andet: "The Life Of Pablo er ikke "the album of life", men mindre kan bestemt også gøre det. Så selvom man måske – forståeligt nok – har fået nok af den opmærksomhedskrævende hr. Kanye og hans rableri på de sociale og andre medier, kan man altså roligt give albummet her en chance. Her nås mæthedspunktet ikke så hurtigt. Tværtimod." Læs hele anmeldelsen her.

Se "Wolves" her:

ANNONCE