Nyhed

Ozzy Osbourne under behandling for sexafhængighed

Den legendariske rocksanger er nu i intens terapi

Ozzy Osbourne har længe været kendt for sine vilde opførsel – både på og uden for scenen – og nu lader det til, at man kan tilføje endnu mere til hans i forvejen lange liste af kulørte sager. "I de sidste seks år har jeg kæmpet med sexafhængighed", siger sangeren i en udtalelse. "Jeg er lamslået over, hvad min opførsel har gjort mod min familie, og jeg takker Gud for min fantastiske kone Sharon, der er ved min side for at støtte mig".

Osbourne har afsløret, at han nu undergår intens terapi for sexafhængigheden, der var tæt på at koste ham ægteskabet med sin kone og resulterede i, at han flyttede ud af deres fælles hjem tilbage i maj. Flytningen har han afkræftet havde noget at gøre med et tilbagefald med henblik på stoffer og alkohol. Sharon Osbourne har selv adresseret rygterne omkring deres ægteskab på sit tv-show "The Talk".

Sangeren skulle have haft et seksuelt forhold til hår-stylisten Michelle Pugh gennem en årrække, og Pugh har tidligere kaldt Osbourne "mit livs største kærlighed" – noget, der imidlertid ikke er gengældt af sangeren, der selv udtalte "Jeg er ked af, hvis Ms. Pugh har taget vores seksuelle forhold ud af kontekst."


Hele sagen har i mellemtiden taget en mere kompliceret drejning, da Kelly Osbourne – datteren af ægteparret – nu bliver sagsøgt af Pugh grundet en række tweets. "Hvis nogle leder efter et blowjob, så ring til (Pugs telefonnummer)" tweetede rockstjernens datter, før hun tilføjede: "Min far er næsten 70, har du hørt om misbrug af ældre?". Pugh lagde derefter sag an imod Kelly, da hun hævder, at hendes tweets har kostet hende kunder i jobbet som hårstylist for kendisser. 

Hvad der kommer ud af hele sagen, må man vente med at se, men nu lader det i hvert fald til, at Ozzy arbejder på at løse sine problemer.

 


 
ANNONCE