Nyhed

Se danske Alexander Oscar fremføre et akustisk cover af Major Lazers "Cold Water"

Den unge sanger leverer en sjælfuld udgave af hit-sangen

På trods af han kun er 18 år gammel, er sanger og sangskriver Alexander Oscar ikke helt ny på musikscenen, da han allerede fik sin første pladekontrakt som 13 årig. Siden har han blandt andet arbejdet sammen med Remee samt Chief 1, og nu er han klar med en ny video, der viser hans talent. Videoen er optaget en sommeraften i de flotte omgivelser af indre København, på Illums Rooftop og viser Oscar fremføre et akustisk cover af Justin Bieber, Major Lazer og MØs kæmpe-hit "Cold Water".

Sangeren har for nyligt allieret sig med det Grammy-vindende producer-team "The Suppliers", der tidligere har stået bag successer som "I’m Yours" med Jason Mraz, og som har arbejdet med en lang række anerkendte internationale artister – heriblandt Mark Ronson, Mary J. Blige og Florence & The Machine. 

"Jeg føler for første gang, at jeg virkelig er ved at finde min egen, særegne lyd, og det sidste halve år er der virkelig kommet gang i sangskrivningen, og jeg har skrevet flere sange her end de sidste tre år tilsammen" fortæller Oscar om den seneste tid, i hvilken han har tilbragt meget tid i London i forberedelserne på flere kommende live-shows.


Alexander Oscar giver en personlig optræden imorgen torsdag den 10. august i Pumpehusets Byhave. Mere info om eventet kan findes på Facebook.

Se ham optræde med "Cold Water" nedenfor.

 


 

ANNONCE