Nyhed

Adele siger nej tak til Super Bowl – som siger, de ikke har spurgt hende

"Det show handler ikke om musik," siger superstjernen

I sidste uge gik der rygter om, at Adele skulle optræde i halvlegen ved den stort anlagte Super Bowl-finale i Houston til februar. Ved en koncert lørdag aften i Los Angeles fortalte Adele imidlertid, at hun havde takket nej til tilbuddet:

"Jeg skal ikke optræde til Super Bowl. Jeg mener, det show handler ikke om musik. Og jeg kan ikke danse eller noget i den stil. De var meget flinke, de spurgte mig, men jeg sagde nej tak."

Kort efter afviste Super Bowl-arrangøren NFL og sponsoren Pepsi imidlertid, at de overhovedet havde spurgt Adele. Til Billboard udsendte de denne udtalelse:


"NFL og Pepsi er store fans af Adele. Vi har talt med adskillige kunstnere om Pepsi Super Bowl-halvlegsshowet. Imidlertid har vi på nuværende tidspunkt ikke kommet med et formelt tilbud til Adele eller nogen anden. Vi har fokus på at sammensæte et fantastisk show i Houston, og vi glæder os til at afsløre det i god tid."

I år var det Coldplay, Beyoncé og Bruno Mars, der optrådte til halvlegsshowet i Super Bowl, som ifølge CNN havde cirka 111 millioner seere.

ANNONCE