Nyhed

Katie Melua udgiver nyt album

Den engelsk-georgiske sangerinde udsender sit sjette studiealbum den 14. oktober

Katie Melua (featuring Gori Women’s Choir) annoncerer nyt album. “In Winter” er på gaden 14. oktober.

Vi skal tilbage til 2013 for at finde den engelsk-georgiske sangerindes seneste albumudgivelse, nemlig albummet “Ketevan”. Men nu er Katie Melua tilbage, og denne gang som vi ikke har oplevet hende før. Den populære sagerinde har allieret sig med kvindekoret Gori Women’s Choir på det kommende album “In Winter” og hendes i forvejen store stemme bliver denne gang bakket op af det 25-medlemmers store kvindekor. 

På det kommende album "In Winter" har sangerinden arbejdet med temaet 'vinter', da hun ønsker at skabe “… et album som kan fylde huset med vidunderlige, varme og gribende toner i stedet for den sædvanlige ‘bjældeklang‘-pop, der har tendens til at fylde meget i æteren på den tid af året. Noget vi kan lytte til fra ende til anden, i stedet for blot at høre enkelte sange ad gangen”


Katie Melua spiller to udsolgte danske koncerter med Gori Women’s Choir i Aarhus den 10. november og Aalborg den 8. november, mens det stadig er muligt at sikre sig billetter til hendes tredje koncert i Falconer Salen den 9. november. Dette kan gøres via GAFFA Live her.

 

Mens vi venter på smagsprøver fra “In Winter” kan hittet “Closest Thing to Crazy” fra 2003 albummet “Call off the Search” nydes i klippet herunder

ANNONCE