Nyhed

Christopher er klar til at indtage Tivoli

“TIVOLI i aften bliver sommerens vildeste job, så det sagt!!”

Klokken 22 i aften går Christopher på scenen til Fredagsrock i Tivoli. For sangeren selv bliver koncerten kulminationen på en travl sommer, inden sommerturnéen afsluttes til Indian Summer Festival i Svendborg den 26. august.

Teenage-idolet glæder sig til koncerten på Plænen og siger selv om aftenens koncert:

“At spille herinde på Plænen er et af sommerens højdepunkter. Det er ét af de lyspunkter, der er. Når man kigger på plakaten og kigger på alle de koncerter, man skal spille i løbet af sommeren, inden sommeren går i gang, så kan man allerede se, okay, det dér bliver et af højdepunkterne”.


Men Christopher er langt fra den eneste, der glæder sig til koncerten i aften. Flere fans har nemlig overnattet foran Tivoli i håb om at få de bedste pladser til aftenens koncert, en nyhed der tidligere i dag blev givet videre til sangeren der, som altid, fremstod beæret og med et glimt i øjet sagde: 

“Jeg hørte, der var nogle fans, der havde ligget ude foran og sovet hele natten. Det er dedikation. Det er ægte fans”.

Christopher afholdte tidligere på dagen lydprøve fra scenen, hvorfra han optog en video til Instagram. Her afslører ha,n at “TIVOLI i aften bliver sommerens vildeste job, så det sagt!!”, så mon ikke de mange fans har en stor aften foran sig?


Du kan se videoen fra lydprøven i klippet herunder

 


 

 

ANNONCE