Nyhed

Kings of Leon annoncerer udgivelsesdato for nyt album

Den amerikanske rockgruppe er klar med deres syvende album

Tidligere på ugen begyndte rygterne om et nyt album fra Kings of Leon for alvor at tage til, grundet bandets aktivitet på diverse sociale medier. Nu er det så bekræftet: Kings of Leon udgiver deres syvende album "Walls" den 14. oktober på RCA Records.

På det kommende album har den amerikanske rockgruppe samarbejdet med produceren Markus Dravs, der tidligere har arbejdet med blandt andre Arcade Fire, Coldplay og Florence and the Machine. Kings of Leon har ellers udelukkende arbejdet sammen med produceren Angelo Petraglia, men bandet indrømmer i et nyligt interview til Rolling Stone, at deres forhold var gledet fra hinanden.

I samme interview siger bassist Jared Followill, at deres nye producer Marcus Dravs har sagt ting til dem, som ingen før har sagt. Blandt andet siger han direkte "Jeg kan ikke lide den sang" og mere tøvende "Okay, spil den nu, som Sex Pistols vil have gjort det", og på den måde forvandles langsomme sange til sange med et noget højere tempo. 


Det tyder derfor på, at bandet bevæger sig væk fra 2013-albummet "Mechanical Bull", hvilket GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen kun gav tre stjerner, og ind i et lidt mere rocket univers. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Det nye album er i øvrigt det første Kings of Leon-album, der ikke har en titel på fem stavelser.

Den eneste information der ellers er sluppet ud omkring albummet er tracklisten, som kan ses herunder:


1. "Waste A Moment"

2. "Reverend"

3. "Around The World"


4. "Find Me"

5. "Over"

6. "Muchacho"


7. "Conversation Piece"

8. "Eyes On You"

9. "Wild"


10. "WALLS"

Mens vi, i spænding, venter på det nye Kings of Leon album, kan du imellemtiden nyde en af rockbandets klassikere, "Red Morning Light" fra 2003-albummet "Youth And Young Manhood":


ANNONCE