Nyhed

The Attic Sleepers annoncerer koncert og har debutalbum på vej

Den alternative folk-duo er tilbage med én enkelt koncert og kommende album.

Den 19. november kan man på Jazzhouse i København opleve The Attic Sleepers, som består af Mathias Barfoed (vokal, guitar) og Matias Knigge (trommer).

Den alternative folkduo udgiver i marts 2017 deres debutalbum, som bliver det første udspil siden ep'en "Lanquin" fra 2015. Sidstnævnte ep kastede blandt andet singlen "Airport" af sig, en sang som i 2015 var årets mest spillede sang på P6 Beat.

Af The Attic Sleepers anno 2017 kan man forvente et rendezvous mellem et elektronisk pulserende univers og et rustikt akustisk lydbillede. Nogle sange er draperet i en organisk instrumentering med trompeter, klaver og violin, hvorimod andre numre indeholder et langt mere sfærisk scope med bredt anlagte synths og flødeagtige pads i fokus.


Om det nye materiale udtaler bandet følgende:

"Vi har forsøgt at variere vores udtryk så meget som muligt og har prøvet at gå væk fra, at alle sange har akustisk guitar i front. Overordnet har vi beholdt numrenes storladne dimension og arbejdet på at få dem til at eksplodere på samme måde, som de gør, når vi spiller live. Og så har vi skruet tempoet op og forsøgt at gøre det så lidt søvndyssende som muligt."

Billetsalget er i gang.


I 2015 optrådte The Attic Sleepers på Spot Festival i Aarhus, hvor Kristian Pedersen fra GAFFA kvitterede med fem stjerner og udtalte:

"Med kig til Fleet Foxes og Active Child svæver The Attic Sleepers flot igennem fem lange numre, hvor den karakteristiske og til tider meget inderlige vokal fungerer, uanset om den sættes i front for drømmende guitarpassager, monotont buldrende trommer eller står næsten nøgen."

Læs hele anmeldelsen her.


Nedenunder kan du se musikvideoen til nummeret "Lines":

 


 

 

ANNONCE