Nyhed

Chris Brown arresteret

R&B-sangeren er blevet anholdt efter at have truet en kvinde med en pistol

Chris Brown er blevet arresteret og sigtet for overfald med dødbringende våben. Det skriver TMZ. En kvinde ved navn Baylee Curran ringede til politiet og fortalte, at den amerikanske sanger havde truet hende med en pistol.

Brown er desværre nok mere kendt for sin voldelige adfærd mod kvinder end sin musik. Sangeren var tidligere i mediernes søgelys grundet vold, da han tilbage i 2009 tæskede sin daværende kæreste, sangerinden Rihanna.

Ifølge kilder brugte politiet i Los Angeles flere timer udenfor Chris Browns ejendom, hvor de prøvede at komme i kontakt med sangeren og få en arrestordre på ham, inden han til sidst overgav sig.


Tilbage i juni gæstede Chris Brown Forum i København, hvor GAFFAs Peter T. Aagaard gav hans performance fire stjerner, og skrev: ” Det er ikke den dybeste koncert i mands minde, men snarere en let sommerbrise, hvor festen og flirten var i fokus. Og at kunne levere halvanden times underholdning og gå af scenen med et Hollywood-smil og et deuces-håndtegn, efter han har sunget trusserne af damerne, er sgu også en bedrift for en lille ballademager.”

Indtil vi får mere af vide om Chris Browns anholdelse, kan du se musikvideoen til hans nyeste single ”Grass Ain’t Greener” her:

e


ANNONCE