Nyhed

Mød Folkeklubben i GAFFA september – på gaden i dag!

Læs også interviews med Trentemøller og solo-kunstnerne Shaka Loveless, Stine Bramsen og Rasmus Walter – og meget mere

Så er GAFFA september på gaden. 68 sider sprængfyldt med interviews, nyheder, anmeldelser, koncertkalender og meget mere. Du kan nu læse bladet online eller finde det på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig.

Månedens hovedhistorie er et interview med Folkeklubben, der er klar med deres meget anmelderroste tredje album, "Slå flint!" Vi har mødt bandet på forsanger Kjartan Arngrims gamle hjemmebane – psykiatrisk hospital i Risskov, hvor hans forældre har arbejdet som psykiatere – til en snak om blandt andet galskaben, der bliver gemt væk i samfundet.

Trentemøller er aktuel med sit fjerde album, "Fixion" – og er for første gang kommet i A-rotation på BBC. Vi har talt med elektronikamusikeren, som stadig ikke har fortrudt, at han sagde nej tak til at optræde med Kanye West.


Shaka Loveless, Stine Bramsen og Rasmus Walter er alle gået solo efter at have været forsanger i et band. Vi har spurgt dem om hvorfor og hvordan, og Rasmus Walter fortæller blandt andet, at han var tæt på at opgive musikken for at gå i lære som snedker.

Smukfest var igen i år en udsolgt succes. Se vores flotteste billeder fra den naturskønne festival.

Desuden kan du læse interviews med Dua Lipa, Honne og Matt Corby, læse Clare Sofies svar på læsernes skarpe spørgsmål, høre om filminstruktøren Rasmus Heisterbergs musiksmag – og meget mere.


Find GAFFA på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig eller læs bladet online. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun kr. 29,-: tilmeld dig GAFFA Guld her. Rigtig god fornøjelse med septemberudgaven af GAFFA!

Hør en playliste med kunstnere fra GAFFA september:


ANNONCE