Nyhed

Video: Magtens Korridorer og Østkyst Hustlers er klar til Fredagsrock

Det er deres sidste koncert, som de spiller sammen, når Magtens Korridorer og Østkyst Hustlers indtager Plænen i Tivoli.

Magtens Korridorer og Østkyst Hustlers er klar til at spille deres sidste fælleskoncert. Det kommer til at ske til Fredagsrock i aften på Plænen i Tivoli, København.

“I dag er sidste koncert med Østkyst Hustlers og Magtens Korridorer, og det er et meget vemodigt farvel. Der er kommet et forhold. Vi har noget bromance i gang og er blevet lidt smålune på hinanden,” siger frontfigur Johan Olsen fra Magtens Korridorer i et interview fra i dag i Tivoli.

Du kan se hele interviewet med Magtens Korridorer og Østkyst Hustlers ved at klikke på billedet over artiklen.


Det er skøn hiphop og rock, som koncertgængerne til aftenens Fredagsrock kan forvente, når Magtens Korridorer og Østkyst Hustlers går på Plænen klokken 22.00. Sammensætningen af rock og hiphop har nemlig høstet fremragende ord fra anmelderne hen over sommeren, som for eksempel da Magtens Korridorer og Østkyst Hustlers optrådte på Bøgescenerne til årets Smukfest. Her gav anmelder Ole Rosenstand Svidt koncerten fem stjerner og skrev:

“Både koncertdelen med Magtens Korridorer alene på scenen og sangene med dobbelt op var dog en fornøjelse, og de skal være hjertelig velkommen næste år. Hver for sig eller sammen.”

Det er første gang, at Magtens Korridorer og Østkyst Hustlers optræder på Plænen sammen, selvom begge bands har spillet der adskillige gange. Østkyst Hustlers stod sågar på plakaten første gang, Tivoli slog dørene op for Fredagsrock for 20 år siden. I år kan Østkyst Hustlers fejre 20 års fødselsdag for deres dobbelt platinvindende studiealbum “Fuld Af Løgn”.


ANNONCE