Nyhed

Ønsk din yndlingssang med Magtens Korridorer til særkoncert i Store Vega

Til december kan du opleve det rutinerede rockband i en koncert, hvor publikum har en helt særlig rolle.

Magtens Korridorer har efterhånden gæstet Store Vega et utal af gange. Tirsdag den 27. december kan du igen opleve bandet på den store scene, når de spiller en ønskekoncert, hvor publikum er med til at bestemme repertoiret.

Om koncerten i Store Vega, hvor publikum kommer til at spille en helt særlig rolle i forberedelserne, udtaler bandet:

“Vi spiller op til bagjuledans rundt om det imaginære, letafpillede juletræ. I julegave ønsker vi os, at I sender jeres største ønsker til aftenens repertoire. Hvad I ønsker, skal I få.”


Man kan komme med ønsker til repertoiret på Magtens Korridorers Facebook-side, Instagram-profil eller skrive til dem via deres hjemmeside.

Med udgivelsen af albummet ”Friværdi” for 11 år siden fik Magtens Korridorer deres gennembrud og er siden blevet et af landets mest populære liveorkestre. Den karismatiske forsanger, Johan Olsen, er kendt for sit intense scenenærvær og har en af Danmarks mest solide rockvokaler.

Bandet er særligt blevet rost for at spille rock på både en folkelig og festlig måde uden at miste kant eller lyde som et partyband. GAFFAs Keld Broksø kvitterede med fem stjerner, da Magtens Korridorer gæstede Store Vega i 2014, og udtalte begejstret:


”Her er intet kildevand på scenen (så er det sagt). Her ville enhver stylist blive øjeblikkeligt arbejdsløs. Her er det brune værtshus ophøjet til rockscenen på en måde, så håbløsheden forvandles til håb. Mest fordi den mørke og melodiske, danske rock virker så ægte. Det nye nummer fra skuffen, "Giv Mig En Dag (før jeg dør)," som ekstra-ekstranummer har netop den jordnære poesi, som jeg ikke mindes at have hørt ramme folkesjælens bund på samme måde, siden en Kim Larsen skabte sine allerførste spor i den danske sanghistorie.” Læs hele anmeldelsen her.

Billetsalget starter onsdag den 8. september via vega.dk og Ticketmaster.

I mellemtiden kan du se musikvideoen til nummeret ”Sorte Stråler nedenunder:

ANNONCE