Nyhed

Se: Guns N' Roses' første interview siden gendannelsen

Axl Rose og Duff Kagan snakker åbent omkring gendannelsen, touren, de andre bandmedlemmer og AC/DC

Det ikoniske rockband Guns N' Roses blev gendannet i foråret til en amerikanske turné, og de tre personligheder i form af sangeren Axl Rose, guitarist Slash og bassist Duff McKagan står nu på scenen sammen igen for første gang i 23 år. 

For første gang siden gendannelsen har bandet nu talt om gendannelsen, tankerne bag og fremtidsperspektiverne for de efterhånden aldrende rocklegender. Axl Rose og Duff McKagan deltog for nylig i et interview med det brasilianske Globo TV i forbindelse med deres Not In This Lifetime Tour. Det første interview siden genforeningen.

Ikke så bemærkelsesværdigt er det, at forsanger Axl Rose krediterer den administrative bagmand for Coachella Festival og direktør for Goldenvoice Fesivals Paul Tollett, da det er ham, der mest intenst har forsøgt og sørget for, at en gendanning af bandet blev muliggjort.


I interviewet forklarer Rose også, hvordan han forsøgte at få fat i guitaristen Slash for at arrangere et møde, men uden held – til at starte med. Senere lykkedes det dog, og de to musikere endte med at spise middag sammen, og derfra var der nærmest ikke nogen vej tilbage, siger Rose i interviewet.

Bandets 'Not In This Lifetime Tour' indeholder de klassiske og ældre Guns N' Roses-sange, men der mangler dog guitaristen Izzy Stradlin i det originale line-up. Rose forholder sig dog kritisk til en fuldstændig gendannelse af bandet: "Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal sige om Izzy. Det er som om, at man kan have en samtale med ham, hvor tingene går én vej, og næste dag går det en anden vej.". 

Omkring Axl Roses' nuværende job som vikarierende forsanger i AC/DC siger hovedpersonen selv, at ingen af de to bands kommer i vejen for hinanden, og han understreger hertil, at Guns N' Roses har ydet en stor opbakning omkring hans indtræden i AC/DC, og at de alle nok skal få det til at fungere.


Du kan se hele interviewet i klippet herover.  

ANNONCE