Nyhed

Júníus Meyvant tilbage til Danmark i 2017 – og klar med video med gravide yogakvinder på flugt fra nærgående lærer

Den islandske sanger Júníus Meyvant, der i sommer optrådte på Roskilde Festival, udgiver nu splinterny YouTube-musikvideo til singlen ”Beat Silent Need”.

Den islandske sanger Júníus Meyvant, som GAFFA interviewede som optakt til den seneste Roskilde Festival, har netop annonceret en ny koncert i Danmark, på Bremen Teater 3. februar. Han giver i forvejen to udsolgte koncerter i henholdsvis Jazzhouse 10. september og Radar i Aarhus 12. september.

Júníus Meyvant er samtidig aktuel med en splinterny musikvideo, der nu er tilgængelig på YouTube i forbindelse med singlen ”Beat Silent Need” fra debutalbummet "Floating Harmonies".

Som musiker brød Júníus Meyvant for alvor igennem i 2015 med debutsinglen ”Color Decay”, og siden da har den spirende islænding turneret rundt i Europa og gæstede altså senest Danmark i sommer i forbindelse med dette års Roskilde Festival. Júníus har derudover optrådt på henholdsvis Frost Festival, Spot Festival samt Musik I Lejet. Júníus Meyvant lader sig primært inspirere af genrene soul, folk og blues i sin produktion af musik.


Nu er han så aktuel med ny musikvideo på YouTube, som er instrueret af Hannes Thor Arason og udgivet af Record Records.

I selve videoen følges ikke mindre end fire højgravide yoga-kvinder, der i løbet af undervisningen flygter fra en yoga-træner, som, udover at være fysisk nærgående, har mere travlt med at ryge cigaretter og snakke i mobiltelefon.

Den resterende del af den spøjse video er centreret omkring de fire kvinders flugt, hvor de – på nærmest parkourisk vis – forsøger at flygte fra den vrede træner, som jagter dem på en knallert.


Se hele Júníus Meyvants splinternye musikvideo øverst i nyheden.

ANNONCE