Nyhed

Bisse annoncerer koncert i Store Vega

Fra Ideal Bar til Store Vega på blot ét år. Bisse er et af de største stjerneskud på den danske musikhimmel

Bisse er en af de klareste stjerner på den danske musikhimmel. Koncerten i Lille Vega til oktober er udsolgt, og efter store efterspørgsler har Bisse nu annonceret sin første koncert i Store Vega. Koncerten løber af stablen den 13. maj 2017. 

Den 1. marts i år gav Bisse koncert i Vegas Ideal Bar, til oktober giver han koncert i Lille Vega, og til maj næste år gæster han Store Vega. Bisse er gået fra Ideal Bar til Store Vega på blot ét år.

Bisse udgiver sit femte studiealbum på mindre end to år, når "Højlandet" udkommer den 3. oktober. Han debuterede med "PMS" i 2014.


Tilbage i august gav Bisse koncert til Wonderfestiwall på Bornholm. Her kvitterede GAFFAs anmelder Torben Holleufer med fem stjerner og skrev blandt andet: “Et skår af en mand, der stilsikkert er stjernen i det univers, der opstår, hvor han går. I dette tilfælde på Wonderfestiwalls store, nye scene.”

Billetterne til Bisses koncert i Store Vega den 13. maj bliver sat til salg via Ticketmaster mandag den 12. september klokken ti.

I klippet herunder kan du høre nummeret "Lidt Mere Og Jeg Brækker Mig" fra 2016-albummet "Happy Meal":

ANNONCE