Nyhed

Fotoserie: Se Silvester spille blandt søkøer i Odense Zoo

Det københavnske band gav koncert i går på en ganske særlig lokalitet

I aftes inviterede Odense-festivalen Karrusel til Silvester-koncert i Odense Zoos Oceanium. Bandet optrådte i et tropehus med svømmende søkøer i baggrunden. Se en flot fotoserie fra koncerten ovenfor.

Koncerten var en del af den odenseanske tredagesfest Karrusel, som roterer i weekenden. En fest, som ifølge kommunikationschef Mai Young Øvlisen er centreret omkring sanselige oplevelser i Odense by.

”Vi syntes bare, at det lød fedt at spille blandt levende dyr. Da vi så fik at vide, at det var i Oceaniet, blev vi ekstra glade – hvem har ikke drømt om at stå i et smukt akvarium og spille musik”, sagde Silvester til GAFFA før koncerten.


For Mai Øvlisen er det en unik oplevelse at lave en koncert i Odense Zoo fremfor et koncertrum. En holdning, som direktøren for Odense Zoo Jens Odgaard Olsson deler:   

"Vi synes, det er skægt at få lov til at lege med formatet og bidrage til til en vild fest i byen”, forklarede Jens Odgaard Olsson til GAFFA før koncerten. Ifølge Mai Øvlisen var koncertoplevelsen med søkøerne og Silvesters toner med til at give Karrusels publikum en særlig visuel oplevelse:

”Søkøerne er store, og deres bevægelser kombineret med musikken minder om en musikvideo,” forklarede Mai Øvlisen til GAFFA før Silvesters optræden.


Ved sidste års Karrusel holdt Odense-bandet First Hate technofest hos pingvinerne. Ifølge direktør for Odense Zoo Jens Odgaard er der en række forholdsregler, når man holder koncert blandt levende dyr:

"Koncerten leder direkte op til vores tropehus, hvor der er blandt andet er fire abearter samt dovendyr. De skal selvfølgelig ikke lide overlast," sagde Jens Odsgaard Olsson til GAFFA før koncerten. Udover at en dyrepasser var til stede under hele koncerten, var musikken velovervejet i forhold til decibelstyrke og tunge bastoner.  

Karrusels Finalefest er i Odense Havn i aften med Gilli, Ukendt Kunstner, Liss, DJ Aligator, First Hate, Eloq og Blonde (uk). Billetter kan købes på Billetto.

 


 

ANNONCE