Nyhed

Sjælden Prince-plade sælges på online auktion

Et originalt eksemplar af pladen "Camille" fra 1986 er blevet sat til salg på en online auktion via RR Auction.

Et originalt eksemplar af en sjælen Prince-plade kan nu erhverves på auktion. Pladen, som aldrig er blevet udgivet, hedder ”Camille” og sælges via RR Auction.

Efter Prince afgik ved døden i april måned i år, er op til flere af den verdensberømte musikers private genstande såsom instrumenter blevet solgt på auktion. Forleden kom det så frem, at lp’en ”Camille” fra 1986 nu også sælges.

”Camille”, som indeholder otte funk-numre, nåede aldrig at blive udgivet, idet selve projektet simpelthen blev skrottet blot få uger før udgivelsen. Det forlyder, at der efterfølgende er blevet produceret en række eksemplarer af pladen. Hvor mange eksemplarer, der præcist er tale om, er dog uvist. Derudover er flere af numrene fra ”Camille” siden da blevet udgivet og figurerer blandt andet på albummet ”Sign O’ The Times” fra 1987.


Den originale Camille-lp sælges sammen med øvrige 18 plader. Disse 18 plader inkluderer, udover "Camille", eksemplarer af klassiske Prince-udgivelser, heriblandt "Dirty Mind" og "1999", samt andre ikke-udgivne plader og sælges som en del af Karen Krattingers egen samling. Krattinger arbejdede for Prince i midten af 80’erne over en fem-årig periode som blandt andet produktionskoordinator. Ud over et originalt eksemplar af ”Camille” sælger Karen Krattinger også fotos signeret af Prince samt en Prince-voodoodukke, som hun modtag af Paisley Park Records, da hun og pladeselskabet ophævede samarbejdet.

På nuværende tidspunkt lyder det højeste bud på "Camille" og de øvrige 18 Prince-plader på 4840 dollars (cirka 32.000 kroner).

Følg auktionen – og afgiv eventuelt selv et bud på den sjældne Prince-plade – her.


ANNONCE