Nyhed

Se Kings of Leons live-debut af det nye nummer "Around the World"

Det har været en god uge for Kings of Leon-fans. I går offentliggjorde bandet musikvideoen til deres nye single ”Waste a Moment”, og nu har de optrådt live med endnu et nyt nummer.

I går kunne vi fremvise Kings of Leons musikvideo til den nye single "Waste A Moment". Nu har bandet delt endnu et nyt nummer – og denne gang fik fans lov til at opleve det live.

Til gårsdagens program af BBC2s "Later With Jools Holland" fik publikum fornøjelsen af ikke blot at høre "Waste A Moment" live for første gang, men blev også præsenteret for nummeret "Around the World". Begge numre vil være at finde på bandets kommende album "Walls", som udkommer den 14. oktober.

Den nye single "Around the World" illustrerer tydeligt Kings of Leons nye retning. Lyden giver associationer til et Daft Punk-cover og understreger bandets bevægelse hen imod en mere kommerciel lyd, ligesom det gjorde sig gældende hos deres forrige to albums "Come Around Sundown" fra 2010 og "Mechanical Bull" fra 2013. Bandet har ikke været blege for at indrømme, at de på nuværende tidspunkt i højere grad er begyndt at inkorporere moderne trends i deres musik, end det var tilfældet førhen.


Om den nye lyd forklarer sanger og guitarist Caleb Followill følgende:

"Vi forsøger at ændre folks opfattelse af os. Vi har mere dybde på dette album og flere områder, som vi tidligere kun har berørt, men aldrig har forpligtet os til. Nu har vi lyst til at dykke ned i det. Jeg ved, at verden er pop-drevet, og at det, vi laver, ikke nødvendigvis ligger øverst på folks afspilningslister, men jeg tror, at det vil ændre folk, når de opdager dette album", skriver Rolling Stone.

Kings of Leon bevæger sig således hen imod en mere pop-drevet lyd. Til dette formål har de i forbindelse med det nye album arbejdet med produceren Markus Dravs, som tidligere har arbejdet med navne som Arcade Fire, Mumford & Sons og Coldplay.


Du kan se Kings of Leon optræde med det nye nummer "Around the World" øverst i artiklen.

 

ANNONCE