Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Glitteret flyder igennem Aarhus, og København får besøg af fremadstormende hiphop og britiske hitmagere

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Hot Chip stikker forbi det fine motel


Den nye spiller i den københavnske natteliv får på fredag fornemt besøg. Der er tale om britiske Hot Chip, der indtager Chateau Motel med et skarpt dj-sæt. Ved samme lejlighed lancerer Chateau Motel deres nye månedlige koncept Camouflage, der handler om at se ud over de danske grænser. Og det må siges at være tilfældet.

Hvad: Hot Chip DJ-Set

Hvor: Chateau Motel, Knabrostræde 3, Kbh. K


Hvornår: 16. september fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event


 

Dyb dig selv i glitter!

Double Rainbow ved Godsbanen i Aarhus er altid god for den fedeste fest. Fredag disker de op med et overflødighedshorn af glitter og andet godt, blandt andet lækre rytmer fra islandske Moonwork.


Hvad: Aarhu Glitter Party

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvordan: Facebook-event


 

Fremadstormende amerikansk rap på Rust

Lørdag kigger den fremadstormende amerikanske rapper Bishop Nehru forbi Rust i København. Bishop Nehru har blandt andet arbejdet sammen med MF Doom og turneret med hiphop-sværvægterne fra Wu-Tang Clan, Earl Sweatshirt og NAS. Det bliver uden tvivl vildt, og kan du ikke vente til lørdag, bør du da stikke forbi dagen inden, hvor Ude Af Kontrol indtager lokalerne. Og det bliver, ja, ude af kontrol.


Hvad: Flavour: Bishop Nehru (Natkoncert)

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 17. september fra kl. 23.00


Hvordan: Facebook-event

 


Tunge bølger på Bakken

Konceptet Heavy Waves får denne weekend besøg fra den anden side af Atlanten. Amerikanske Jorge Balarezo baseret i New York stikker forbi med sin lækre lyd, og for det ikke skulle være nok, får han følgeskab af danske Unkwon.

Hvad: Heavy Waves – Our Friends From Overseas


Hvor: Bakken, Flæsketorvet 19-21, Kbh. V

Hvornår: 17. september fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 


Slut aftenen af på Slagteriet


Odense er en studieby, og der sker bare lidt mere i starten af semestret. Som altid er SDU Semesterstartsfesten blandt byens største begivenheder, og når du har drukket dig danseglad i fadøl fra Albani, er det tid til at lægge vejen forbi Slagteriet. Her fyres der op for den officielle efterfest, hvor konceptet Chemistry Sessions er værter og blandt andre præsenterer Dubstarr.

Hvad: SDU Semesterstartsfesten Afterparty

Hvor: Slagteriet, Rugårdsvej 5, Odense


Hvornår: 17. september fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event


 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]

ANNONCE