Nyhed

Turnéaktuelle Klub 27 hylder det nederste lag i samfundet i ny video

Den danske garagerock-duo, der også i dag kickstarter en efterårsturné, er nu aktuel med spritny single og dertilhørende musikvideo.

Den danske garagerock-duo Klub 27, der også i dag kickstarter en efterårsturné, er nu aktuel med spritny single og dertilhørende musikvideo.

Klub 27 udgjorde en af de i alt tre vindere af sidste års KarriereKanonen, og siden da har de to drenge blandt andet turneret rundt med bandet The Minds of 99 samt indtaget en række af landets festivaller såsom Spot, Smukfest og Roskilde Festival. Klub 27’s optræden på dette års Roskilde Festival vakte stor begejstring hos publikum såvel som GAFFAs anmelder Rosa Louise Stilgren, der kvitterede med fem stjerner.

Nu er duoen så aktuel med den nye single ”Toppen af Bunden”, som ifølge Klub 27 selv er en musikalsk hyldest til de skæve eksistenser i samfundet. Med den nye single følger også en musikvideo, der på unik og nærgående vis belyser Klub 27’s rejse fra de allerførste indspilninger over sejrsgangen i KarriereKanonen og ikke mindst forløsningen ved Roskilde Festival.


I forbindelse med lanceringen af den nye single og dertilhørende video har drengene fra Klub 27 luftet deres tanker omkring det nye musikprojekt. Om sangen udtaler forsanger Haruna James Wasajja:

“Sangen er vores hyldest til det nederste lag af samfundet: Drankerne, de hjemløse, de socialt udsatte og generelt bare alle slags skæve eksistenser i samfundet. Vi vil gerne sætte fokus på målgruppen og stille spørgsmålstegn ved de mange fordomme, der er omkring disse mennesker. Samtidig fungerer sangen også indirekte som en slags huskeseddel til os selv. En reminder om at nyde det sted, hvor vi befinder os som band lige pt. og generelt være bedre til at nyde nuet i sin helhed.”

I forlængelse heraf supplerer gruppens guitarist og producer, Christian Guldborg Skotte, om musikvideoen:


“Videoen er ren nostalgi for os. Vi håber, at den kan give folk et indblik i os som band både på og uden for scenen. Et lille kig ind vores musikalske højdepunkter, og forhåbentlig får seerne lyst til at opleve os live rundt omkring på landets spillesteder.”

Singlen ”Toppen af Bunden” er startskuddet til gruppens mini-turné, der starter i aften, hvor duoen gæster Gjethuset i Frederiksværk. Hør det nye nummer og se musikvideoen herunder:


ANNONCE