Nyhed

Se Julias Moon i underholdende interview forud for aftenens Fredagsrock

Popbandet spiller i aften med The Minds of 99 til Fredagsrock på Plænen i Tivoli

I aften spiller The Minds of 99 og Julias Moon til Fredagsrock på Plænen i Tivoli. 

Julias Moon ser koncerten i aften som et af årets helt store højdepunkter, i hvert fald ifølge forsanger og sangskriver Louis Samson: "Vi glæder os sindssygt meget til at spille i Tivoli, for det er en ikonisk scene, og vi har gjort det et par gange før, og det har altid være skide sjovt. Det er helt klart et af højdepunkterne i år. Vi kommer til at give den alt, hvad vi har, og et helt nyt nummer". 

Sidste år stod Julias Moon på selv samme scene med vennerne fra Scarlet Pleasure, hvorfra forventningerne til aftenens koncert ikke er blevet mindre; "Det står fuldstændig klart som måske det største, vi har oplevet. Det kom bag på os, at der kom så mange mennesker, og at vi sammen med Scarlet Pleasure kunne trække så mange mennesker. Folk var så glade og taknemmelige, så det glemmer man aldrig".


Louis Samson håber på, at koncerten i Tivoli i aften bliver årets største koncertoplevelse for bandet, der dog indtil nu må fremhæve koncerten på Smukfest: "Forhåbentlig bliver det her den største, men indtil videre er det nok Skanderborg sammen med vores venner Scarlet Pleasure, hvor vi spillede en dobbeltkoncert. Det var skide sjovt".

Koncerterne begynder klokken 22 og kræver blot billet til den gamle have. 

I klippet herunder kan du se et underholdende klip med Julias Moon, optaget lige efter eftermiddagens lydprøver:

ANNONCE