Nyhed

Chance the Rapper bekræfter Kanye-album

Den amerikanske hiphop-artist løfter i et interview sløret for et musikalsk samarbejde med Kanye West

I et interview bekræfter Chance The Rapper, at han og Kanye West er i gang med at indspille et album sammen, som får titlen ”Good Ass Job”.

Den amerikanske hiphop-artist har for nylig medvirket i Joey Purps nye musikvideo, og nu skal Chance altså til at udgive et studiealbum sammen med Kanye. I forbindelse med et interview med L.A.-radiostationen Power 106 FM bekræfter Chance, at de to Chicago-rappere, som i øvrigt har et meget tæt venskabeligt forhold til hinanden, har indgået et musikalsk samarbejde, og at de har helt ny musik i støbeskeen. Det fælles projekt, som han tidligere har antydet over for Apple Music-radiostationen Beats 1 i maj, befinder sig dog fortsat i den spæde fase.

”Det [”Good Ass Job] er langtfra færdigt. Det er noget, som bringes op under samtaler i ny og næ. Kanye arbejder lige nu på noget sammen med Drake.”, siger Chance til Power 106 FM.


Noget tyder altså på, at ”Good Ass Job”-projektet på nuværende tidspunkt ligger længere ude i fremtiden – blandt andet på grund af Kanyes samarbejde med Drake samt den turné, som Chanche the Rapper lige nu er på.

Det er ikke første gang, at de to herrer gør hinanden kollegialt selskab. Chance medvirkede på åbneren til "The Life of Pablo"-nummeret "Ultralight Beam", ligesom Kanye omvendt er 'featured'-artist samt medproducer på "All We Got" fra Chances seneste udgivelse "Coloring Book".

Chance the Rapper giver koncert i Falconer Salen i København 15. november.


Se det næsten 30 minutter lange interview, hvor Chance The Rapper berører musikprojektet med Kanye fra 17:20, herunder:


ANNONCE