Nyhed

Mystisk nedtælling i gang på Depeche Modes hjemmeside

Depeche Mode har netop tilføjet en tidsnedtæller på musikgruppens hjemmeside. Hvad der præcist tælles ned til vides ikke, og spekulationerne er allerede mange.

Den engelske gruppe Depeche Mode, som primært er kendt for elektronisk musik, har netop tilføjet en tidsnedtæller på gruppens hjemmeside. Hvad der præcist tælles ned til vides ikke, og spekulationerne er allerede mange.

Med udgangspunkt i Depeche Modes albumhistorik kunne det dog tyde på, at nedtællingen på hjemmesiden indikerer en snarlig ny plade og turné, som – hvis dette er rigtigt – bliver annonceret om 13 dage (den 11. oktober).

Siden studiealbummet ”Songs of Faith and Devotion” udkom i 1993, har Depeche Mode udgivet et studiealbum hvert fjerde år, i 1997, 2001, 2005, 2009 og 2013, med efterfølgende turné, der plejer at lægge vejen forbi Danmark. Derfor er der god grund til at tro, at der er et nyt album og ny turné i vente til næste år, måske med en forsmag til oktober.


Dette er dog lige nu blot en formodning. Hvorvidt der er tale om en ny albumudgivelse, en turné og/eller noget helt tredje, må tiden altså vise. Bandet har dog tidligere bekræftet, at de har været i studiet i år.

Det er ikke første gang, at Depeche Mode gør brug af hemmelighedsfulde hints, der indikerer, at noget er i gære. For få uger siden postede gruppen tre opslag på deres Instagram-profil, hvorpå teksten 'Coming soon" figurerede på hver af de tre billeder. Siden har Depeche Mode løftet sløret for en omfattende dvd-videokollektion, som udkommer den 11. november via Sony Music Entertainment.

Følg den mystiske nedtælling lige hér.


ANNONCE