Nyhed

Hiphop-stjernen The Game giver to danske koncerter i december

Hiphop-stjernen gæster Viften i Rødovre og VoxHall i Aarhus i december

Den amerikanske hiphop-stjerne The Game gæster Danmark i to omgange, når han den 1. december giver koncert på Viften i Rødovre og den 2. december på VoxHall i Aarhus. 

The Game kom frem i 2005 med debutalbummet "The Documentary", som en af Dr. Dres lærlinge. Sidste år var han aktuel med dobbeltalbummet "The Documentary 2", der følger op på hans debutplade, som med over fem millioner solgte eksemplarer var et af de bedst sælgende albums i USA det år. I forbindelse med "The Documentary 2" udgav han efterfølgeren "The Documentary 2.5", hvorfor de to albums ses som et dobbeltalbum. De udkom da også kun med én uges mellemrum. Med sig på de to albums har The Game gæsteoptrædener af blandt andre Ice Cube, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Kanye West, Dr. Dre og Drake. 

West Coast-rapperen har udgivet syv studiealbums, og det ottende "1992" forventes at udkomme den 14. oktober i år.


The Game er en hyppig gæst i Danmark, og vi skal derfor ikke længere tilbage end januar i år for at finde hans sidste koncert på dansk grund. Han spillede her i et udsolgt Store Vega, hvilket var en lettere ambivalent følelse for GAFFAs anmelder Peter T. Aagaard, der kvitterede med tre stjerner. I anmeldelsen skrev han blandt andet at "Game proklamerer for 117. gang "Copenhagen one of my favorite cities," og vi kan sgu også godt li' ham, men en dag ville jeg ønske, at han ville skrue ned for sine gimmicks og lade musikken tale. Det er min lille drøm, for han kan, når han vil.". 

Du kan læse anmeldelsen af koncerten her

Billetter til de to koncerter kan købes via spillestedernes hjemmesider.


 

I klippet herunder kan du høre hittet "100" feat. Drake fra albummet "The Documentary 2":


ANNONCE