Nyhed

Lukas Graham tager verden med storm i ny musikvideo

Bandets nyeste single hedder Take The World By Storm, og det er netop, hvad de gør i denne nye video

Danske Lukas Graham har netop udgivet videoen til deres nyeste single "Take The World By Storm", som er at finde på albummet "Lukas Graham (Blue Album)".

Videoen er filmet og redigeret af instruktøren René Sascha Johannssen, der har været med Lukas Graham på tour i både USA og Europa. Optagelserne er sat sammen og udgør nu videoen til sangen med den passende titel.

I videoen kommer vi  tæt på de fire musikere i bandet og får et sjældent indblik i en del af turnélivet, som man normalt ikke får at se. Vi følger dem fra de små klubber i USA til de helt store scener, men møder dem også i afslappede situationer, hvor de spiller fodbold under lydprøven, griller foran spillesteder og laver åndedrætsøvelser i tourbussen. 


Du kan se den flotte og på mange måder personlige video i klippet herover.

Med sangen og verdenshittet "7 Years" fik bandet for alvor åbnet dørene i USA, hvor de har spillet live i en række af de største talk shows. Den konstant stigende popularitet har medført, at Lukas Graham nu spiller udsolgte koncerter i USA, såvel som i Europa. For at understrege succesen er Lukas Graham nomineret i hele fire kategorier til dette års MTV Europe Music Awards, der finder sted i Rotterdam den 6. november.

Ydermere har det selvbetitlede debutalbum netop fået guld i USA med over 500.000 solgte albumenheder (en albumenhed = et solgt album, 10 downloadede sange eller 1500 streams). 


ANNONCE