Nyhed

Video: One Direction-sanger Niall Horan udgiver dybfølt solosingle

“This Town” udkommer, efter at Niall Horan har underskrevet konkrakt med Capitol Records.

For cirka et år siden meddelte boybandet One Direction, at gruppen ville holde pause, så bandmedlemmerne kunne fokusere på egne projekter. I går kunne Niall Horan overraske sine fans med debutsoloen “This Town” – en akustisk sang, der reflekterer de ord, man aldrig fik sagt til en flamme. Sangens milde stemning kan nemt lede tankerne mod en af One Directions ballader, “Little Things”. Lyt til “This Town” ved at klikke på billedet over artiklen.

“This Town” er produceret af Greg Kurstin, der også har arbejdet med Sia. Videoen er filmet meget enkelt: Farvere er skåret væk, mens Niall Horan fremfører “This Town” i et “one take”. Den blev uploadet på Niall Horans Youtube-kanel, samtidig med at det blev annonceret, at One Direction-sangeren havde underskrevet kontrakt med pladeselskabet Capitol Records.

I juli underskrev One Direction-medlem Liam Payne kontrakt med samme pladeskab. Harry Styles er i dag underskrevet hos Columbia, mens Zayn Malik har haft kontrakt hos RCA, siden han forlod bandet i starten af 2015. Louis Tomlinson er det eneste medlem fra One Direction, der ikke har underskrevet en pladekontrakt i forbindelse med et soloprojekt.


 

ANNONCE