Nyhed

Mød Agnes Obel i GAFFA oktober – på gaden i dag

Læs også interviews med Bon Iver, Møl, Dagny og Roosevelt, se vinderne af GAFFA Photo Awards – og meget mere

Så er GAFFA oktober på gaden. 68 sider sprængfyldt med interviews, nyheder, anmeldelser, koncertkalender og meget mere. Du kan nu læse bladet online eller finde det på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig.

Månedens hovedhistorie er et interview med Agnes Obel, der snart er klar med sit tredje album, "Citizen of Glass". Vi har mødt sangerinden, sangskriveren og pianisten på hjemmebane i Berlin – til en snak om det gennemsigtige menneske.

Bon Iver er også aktuel med sit tredje album, "22, a Million", og vi har også mødt bagmanden Justin Vernon på hjemmebane – i Eau Claire, Wisconsin. Et sted, der spiller en stor rolle på hans nye, lydmæssigt eksperimenterende album.


Vinderne i GAFFA Photo Awards er kåret – se alle de flotte vinderfotos.

Desuden kan du læse interviews med Dagny, Roosevelt og møl, læse The Mountains-sanger Michael Møllers svar på læsernes skarpe spørgsmål, høre om komiker Thomas Warbergs musiksmag – og meget mere.

Find GAFFA på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig eller læs bladet online. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun kr. 29,-: tilmeld dig GAFFA Guld her. Rigtig god fornøjelse med oktoberudgaven af GAFFA!

Hør en playliste med kunstnerne i det nye GAFFA:

 


ANNONCE