Nyhed

Fik du hørt september måneds 11 essentielle sange?

Den første efterårsmåned bød på stærke sange fra blandt andre Vince Staples, Nick Cave og Sia

Vi er i fuld gang med en ny måned, og traditionen tro kigger vi tilbage på sidste måneds bedste nye sange. Hør den alle på playlisten nedenfor på Apple Music og Spotify.

Moses Sumney - Worth It

Selvom den amerikanske singer-songwriter endnu ikke har slået sit navn fast med syvtommersøm på stjernehimlen, har han turneret med både Sufjan Stevens, Solange Knowles og James Blake. Det sparsomme materiale, han har udgivet indtil nu, har været som fintslebne diamanter, der glimtede af hans skrøbelige vokal og ømtålelige berøring af melodier. Worth It er ingen undtagelse. Med dirrende vokalsynthesizere genlyder nummeret af hans tidligere cover-udgave af Laurie Andersons O Superman.


Frank Ocean – Nikes

Man kommer ikke uden om udgivelsen af Frank Oceans visuelle album Endless, der lidt efter blev fulgt op af længeventede Blonde. Udgivelserne faldt på et tørt sted, og den amerikanske kunstner befandt sig hurtigt i orkanens øje. Svalende Nikes er første single og dragende i sin stilfærdige kontrast mellem dybe røster, slæbende beats, højpitchet vokal og enkelt fingerspil.

Usher feat. Future – Rivals


Usher har fået følgeskab af rapperen Future på sin tredje single fra albummet Hard II Love, der udkom sidste måned. Det er sangerens ottende album, og den svulstige pop er intakt.

Sekuoia – Brace

Efter tre ep-ugivelser er danske Sekuoia klar med sit debutalbum flac, der udkom i sidste måned. Hans organiske electronica bliver på Brace forstærket af den dybe røst fra Marc Roland, der slår sine folder i det danske orkester Kentaur. At dømme efter singlen er der et stærkt internationalt potentiale for Sekuoia, der allerede har gjort sig bemærket uden for andedammen.


Nick Cave & The Bad Seeds (billedet) - Jesus Alone

Det er hjemsøgende, sørgmodige toner, der strømmer igennem Jesus Alone. Skurrende toner, marchtrommer og enkle tangentslag gør singlen til en dybsindig oplevelse, hvor Nick Caves ord står knivskarpt i lydbilledet. Nummeret er fra albummet Skeleton Tree, der udkom sidste måned.

Efterklang – The Colour Not Of Love


Det danske orkester skubber endnu en gang grænserne med deres opera Leaves – The Colour Of Falling, der udkommer i næste måned. Singlen er skælvende i sin kombination mellem vokalen fra Casper Clausen og en strøm af operastemmer, der løfter sig som en bølge over et blikstille hav.

Vince Staples - Prima Donna feat. ASAP Rocky

Prima Donna er titelnummeret fra rapperens nyudklækkede ep, der udkom sidst i august. Allerede sidste år kom han i rampelyset med soloalbummet Summertime '06, der blev anmelderrost for at ramme kornet med sine skarpe lydproduktioner og fyldige tekstunivers. Det fornægter sig ikke på singlen, der bølger mellem det skarptslebne flow og det sløvsindige, på én gang kaotisk og tilgængeligt.


How To Dress Well - What’s Up

Det er amerikanske Tom Krell, der står bag kunstnernavnet How To Dress Well. Han er allerede blevet lovprist for sine tidligere udgivelser og bygger videre på sin arv med det dugfriske album Care, der er fjerde i rækken. Strygere, smørblød vokal og en galoperende puls danner grobunden for What's Up.

SOHN - Signal


Det er to år siden, at den britiske producer udgav albummet Tremors. I mellemtiden har han produceret for Banks og Kwabs, men stiller sig nu tilbage i rampelyset med Signal, der er første single fra hans kommende album. Ikke overraskende er det en knitrende electro-ballade, der løfter sig fra det svalende til det svulstige.

Sting - I Can’t Stop Thinking About You

Det er tre år siden udgivelsen af The Last Ship, der var sidste soloalbum fra Sting. Opfølgeren 57th & 9th bliver bebudet med en single, der går tilbage til rødderne. Et rockpop-nummer, der har fuld blæs på guitarstrømme, trommer og tamburin.


Sia feat. Kendrick Lamar - The Greatest

Sia taler med store bogstaver efter skyderiet på en natklub i Orlando tidligere på året. Den pulserende single dvæler ikke ved tragediens uretfærdighed, men er i stedet en tordnende opfordring til at slippe fri og gøre, hvad man har lyst til. The Greatest vil være at finde på hendes kommende album We Are Your Children.

 


ANNONCE