Nyhed

Lars Ulrich overvejer at flytte hjem til Danmark, hvis Donald Trump bliver præsident

The White Stripes tager også afstand fra Republikanernes præsidentkandidat.

Metallica-trommeslager Lars Ulrich flyttede til Los Angeles i en alder af 16 år. Nu overvejer han at flytte tilbage til Danmark, hvis Donald Trump vinder det amerikanske valg. Lars Ulrich har fortalt Ekstra Bladet, at han er ”100 procent dansk statsborger,” og at han betaler skat i USA, men ikke kan stemme.

“Jeg holder fast i mit danske pas i tilfælde af, at der sker et eller andet uberegneligt herovre. Hvis Trump bliver præsident, og det hele ramler, så kommer jeg nok til at stå ude i lufthavnen og spørge, om jeg må komme ind igen,” svarede Lars Ulrich, da Ekstra Bladet spurgte, om han kunne finde på at flytte tilbage til sit hjemland, hvis Trump slår Hillary Clinton til november.

Også The White Stripes tager afstand fra Republikanernes præsidentkandidat, især eftersom fans af Trump brugte bandets kæmpehit “Seven Nation Army” i en kampagnevideo, som dog ikke kom fra Trumps egen stab. Det fik The White Stripes til at udsende denne erklæring via en talsmand hos Third Man Records:


“Med hensyn til brugen af “Seven Nation Army” i en Donald Trump-kampagnevideo, vil The White Stripes utvetydigt erklære, at de ikke har noget med denne video at gøre. De væmmes ved denne tilknytning og ved den ulovlige anvendelse af deres sang.”

ANNONCE