Nyhed

Kesha frygter lækage af personlige lægejournaler

Kesha har sagsøgt sin producer gennem mange år for at have bedøvet og voldtaget hende. Nu frygter Kesha-lejren, at hendes personlige journaler lækkes.

Den amerikanske sangerinde og sangskriver Kesha Rose Sebert, bedre kendt som Kesha, sagsøgte i 2015 sin producer og samarbejdspartner, Dr. Luke, for blandt andet at have bedøvet og voldtaget hende gennem deres årti-lange samarbejde. 

Nu har Keshas advokater udfyldt en række juridiske dokumenter, der skal forhindre Dr. Luke, med det borgerlige navn Lukasz Gottwald, i at offentliggøre sangerindens lægejournaler og personlige dokumenter, der indeholder intime informationer. Kesha-lejren er bekymret for, at at Gottwald blandt andet vil lække informationer fra hendes tid på afvænning samt psykiatriske og gynækologiske journaler, skriver pagesix.com. 

En af sangerindens advokater, James Pearl, skriver blandt andet i et af de juridiske dokumenter, at "Ms. Sebert frygter, at Gottwald forsøger at sprede og videregive hendes personlige lægejournaler i et forsøg på at genere og chikanere hende" og fortsætter: "Ms Sebert har allerede afsløret meget følsomme personlige oplysninger som en del af denne retssag, og hendes position som en verdenskendt musiker, for hvem der er stor offentlig interesse, gør enhver potentiel videregivelse af yderligere journaler potentielt skadelig for hendes personlige og økonomiske interesser."


Tilbage i april afviste retten i New York den første anklage mod Dr. Luke med henvisning til, at de påståede hændelser fandt sted i Californien. Sagen er siden blevet anket og ventes at fortsætte den 16. oktober.

Kesha optrådte ved årets Billboard Music Awards tilbage i maj, på trods af adskillige bekymringer forud for showet. I klippet herunder kan du høre, og se, hendes fortolkning af Bob Dylan nummeret "It Ain’t Me Babe", som hun fremførte ved awardshowet:


ANNONCE