Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Kulturnatten i København sørger for den gode stemning, og den androgyne popmusik er weekendens soundtrack

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Gotisk efterfest i Kulturnatten


Weekenden skydes i gang i København med flere kulturelle højdepunkter. Foruden Kulturnatten der indtager byens kulturinstitutioner, besøges byens spillesteder af flere prominente artister. I Forum står den på The Cure, og på Vega står den på Placebo. Mange post-punkfans er nok ærgerlige over at de to bands lige skulle spille samme aften, men når koncerterne er overstået, åbner Vega dørene til en efterfest, der hylder den alternative pop fra 80’erne og 90’erne.

Hvad: Friday I’m In Love

Hvor: Vega, Enghavevej 40, Kbh. V


Hvornår: 14. oktober fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event


 

Fest i Nordvest

I anledning af Kulturnatten går Audiocase og Rumos sammen for at holde den helt rigtige fest i København. Det stikker allerede af fra klokken 20, hvor der bydes på eksotiske velkomstsnacks og lokalbryggede øl. Derudover vil der naturligvis være en overflod af musik, som dækker alt fra funk til disco over hiphop.


Hvad: Fest i Nordvest

Hvor: Glentevej 70A, Kbh. NV

Hvornår: 14. oktober fra kl. 20.00


Hvordan: Facebook-event

 

Lyden af storbyjunglen


Bolsjefabrikken på grænsen mellem Nordvest og Østerbro vender tilbage med konceptet Concrete Jungle, der byder på lækre rytmer fra hele Europa. Den står på danske gæster i form af Beastie Respond men også britiske Overlook og polske RMZ er på tapetet.

Hvad: Concrete Jungle

Hvor: Bolsjefabrikken, Ragnhildgade 1, Kbh. Ø


Hvornår: 14. oktober fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event


 

Tropisk storm i Kødbyen

Efteråret har ramt nattelivet, og det er gået op for Jolene i Kødbyen. Derfor disker de fredag op med varme og eksotiske rytmer leveret af Dee Brown fra Søndagsvenner og Mads Bjerregaard fra Strøm.


Hvad: Hawsfabrikken – Den Tropiske Storm

Hvor: Jolene, Flæsketorvet 81-85, Kbh. V

Hvornår: 14. oktober fra kl. 20.00


Hvordan: Facebook-event

 


Tinderbox sørger for festen i Odense

Der er måske længe til næste festivalsæson, men fredag kan du få en lille forsmag, når Tinderbox overtager Slagteriet i Odense. Der kommer til at være masser af Magicbox-stemning, når den elektroniske musik vil flyde igennem dansegulvet.

Hvad: Tinderbox Autumn Party


Hvor: Slagteriet, Rugårdsvej 5, Odense C

Hvordan: 14. oktober fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event


 

Justin Timberlake hele natten

Cafe Paradis i Aarhus sørger lørdag for, at du kan danse til Justin Timberlake hele natten. Den står på både nyt og gammelt, og naturligvis også lidt *NSYNC, når en af verdens største popstjerner hyldes i storbyens natteliv.


Hvad: Justin Timberlake Night

Hvor: Cafe Paradis, Paradisgade 9, Aarhus C

Hvornår: 15. Oktober fra kl. 23.00


Hvordan: Facebook-event

 


Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]

ANNONCE