Nyhed

Lyt: Robbie Williams teaser ny sang skrevet af The Killers på sin Instagram-profil

Den engelske sanger har delt en teaser til sin nye sang "Mixed Signals".

Robbie Williams har på sin Instagram-profil delt en teaser til sin nye sang ”Mixed Signals”, der vil være at finde på den engelske sangers kommende studiealbum ”Heavy Entertainment Show”. Det nye album udkommer den 4. november via Colombia Records.

”Mixed Signals”, som er titlen på det nye nummer, er oprindeligt skrevet af The Killers ("Human", "Mr. Brightside" m.fl.) og var også i første omgang tiltænkt det amerikanske rockband. The Sun interviewede Robbie tidligere på måneden, og her udtrykker han blandt andet sin enorme begejstring for The Killers-sanger og sangskriver Brandon Flowers og fortæller derudover om, hvordan han bare måtte have fingrene i "Mixed Signals", da han hørte nummeret hjemme hos produceren Stuart Price.

”The Killers’ lyd er unik, og efter min mening er Brandon Flowers en af de absolut bedste sangskrivere på planeten. Jeg var hjemme hos Stuart Price, som på dette tidspunkt lige havde arbejdet sammen med Brandon, og han spillede så den her sang [”Mixed Signals red.] for mig. Han bad mig om at lytte til den, og mens nummeret blev spillet, tænkte jeg ved mig selv, at jeg bare måtte have fat i den sang. Utroligt nok valgte de [The Killers red.] at give mig den", siger Robbie Williams til The Sun.


Smuglyt til den nye sang ”Mixed Signals”, der udkommer sammen med 10 andre numre på ”Heavy Entertainment Show”, herunder:


ANNONCE