Nyhed

Se intens Robert Plant fremføre Led Zeppelin-klassiker

Det er ved at være 14 år siden, at han gæstede Austin City Limits. Nu er Led Zeppelin-forsangeren klar til at imponere med et af bandets mest elskede numre i tv-musikfestivalen

Det er ved at være 14 år siden, at Robert Plant – bedst kendt som forsangeren fra Led Zeppelin – optrådte på Austin City Limits, en kombineret musikfestival og tv-programrække i Austin, Texas. I år vendte den legendariske musiker dog tilbage til scenen, og hans fremførelse af Led Zeppelin-klassikeren "Baby, I’m Gonna Leave You" blev vist i tv i lørdags.

I programmet, som blev sendt på amerikanske PBS, kunne man nyde Robert Plant i en hel time, hvor han i selskab med sit band Sensational Space Shifters leverede en imponerende optræden, der både inkluderede nyere numre, såvel som gamle Led Zeppelin-klassikere. Robert Plant indspillede den time-lange optræden tilbage i marts måned som afslutningen på sin "Southern Journey"-tour, men koncerten blev ikke vist før i lørdags.

Ifølge Austin City Limits hjemmeside har programmets producer Terry Lickona udtalt følgende om Plants musik og deltagelse:


"Robert Plant er en af de få artister, som kan stå sin prøve, mens han altid udforsker, eksperimenterer og udvider sin musikalske horisont. Dog kører der en rød tråd af genialitet gennem al hans musik – fra de tidlige Led Zeppelin-toner til hans nyere materiale. Og så er der den stemme! Vi er meget beærede over at have sådan en legende til at vende tilbage til vores scene for anden gang."

Foruden "Baby, I’m Gonna Leave You" spillede Robert Plant blandt andet "Rainbow", "Turn It Up" og "Little Maggie" fra sit seneste album "Lullaby And... The Ceaseless Roar", som udkom i 2014 og fik fem stjerner af GAFFAs Henrik Friis med konklusionen:

"Samlet set er Lullaby nok det Plant-album, der bedst samler hans solo-karriere og -inspiration. Det tegner billedet af en moden rockgud, der ud over en stadig aldeles fremragende vokal har tålmodigheden, integriteten og nysgerrigheden til at lave relevant musik for nutiden. Og frem for alt viljen til at gøre det." Læs hele anmeldelsen her.


Se Robert Plants live-optræden af "Baby, I'm Gonna Leave You" øverst i artiklen.

ANNONCE