Nyhed

Blak og Jimilian er klar med ny musikvideo

“Klip” er netop uploadet på YouTube.

Blak og Jimilian (billedet) er barndomsvenner og fra samme kunstnerfællesskab, FlexMusic. I sommeren 2016 storhittede Blak med singlen “Nede Mette”, mens Jimilian oplevede succes med “Sommer Sindssyg”. Sammen har de lavet nummeret “Slem Igen”, som Hedegaard endte med at remixe ­– og nu er de to musikere klar med en ny, fælles single, nemlig “Klip”, som du kan høre nedenfor.

““Klip” har en lidt mere mainstream lyd end for eksempel 'Slem Igen', som er vores seneste collab, men det er stadig Jimmi sammen med Blak, så tekstuniverset er det samme – og det er slemt!”, siger Jimilian.


“Teksten i “Klip” har en klar seksuel undertone, men den skal ikke tages for seriøst – det er bare en festlig sang, der understreger, hvor dejlige, vi synes, kvinder er”, forklarer Blak.

Blak og Jimilians nye single er produceret af Besmir Ismaili, som også har stået bag tidligere numre fra begge kunstnere. Blak er i øvrigt nomineret til både “Årets Hit” og “Årets Clubnavn”, når Danish Music Awards løber af stablen den 12. november. Foruden nomineringerne vil Blak også optræde til prisuddelingen.

ANNONCE