Nyhed

Bruce Springsteen langer ud efter Donald Trump i tv-interview

En farlig og giftig narcissist. Sådan siger Springsteen om Trump

Springsteen sætter næppe sit kryds hos den republikanske præsidentkandidat den 8. november. Det tyder det i hvert fald ikke på efter musikerens interview på amerikanske Channel 4, hvor Springsteen både kalder Trump for farlig og en ”åbenlys, giftig narcissist”.

Donald Trump har mødt en voksende kritik over de sidste par uger, efter det kom frem, at han har antastet kvinder og er kommet med upassende, sexistiske kommentarer.

I interviewet med Channel 4 siger Bruce Springsteen: ”I øjeblikket er problemet, at du har Donald Trump, der taler om manipulerende valg. Han har en fornemmelse af, at han kommer til at tabe, og naturligvis kommer han til at tabe… og han er sådan en åbenlys, giftig narcissist, at han ønsker at nedbryde hele det demokratiske system med ham, hvis han går.”


Springsteen fortsætter: ”Han er sådan et ureflekteret menneske. Han har simpelthen ingen anstændighedsfølelse, ingen ansvarsfølelse. De ord, som han har brugt over det sidste adskillelige uger, er virkelig et angreb på hele den demokratiske proces… jeg tror, det er meget farligt. Han har en masse mennesker, der lytter til ham, og jeg tror ikke, han kommer til at gå stille og roligt ind i natten. Jeg tror, han kommer til at lave så stort et rod som muligt, og jeg ved ikke, had det kommer til at betyde, men det finder vi snart ud af.”

Bruce Springsteen er aktuel med sin selvbiografi ”Born To Run”. I den anledning var GAFFA-skribent Espen Strunk i London og møde rocklegenden sammen med udvalgte journalister fra hele Europa. Da pressen spurgte, om Springsteen kunne forklare Donald Trump med få ord, svarede The Boss:

”Det er der endnu ingen, der har været i stand til (griner, red.). I realiteten er det noget frygteligt, som er ved at ske i USA lige nu. I øjeblikket prøver han bogstaveligt talt at underminere hele den demokratiske proces. Det er faktisk temmelig skræmmende.”


Du kan hele interviewet her.

Du kan se Springsteens Channel 4-interview herunder:

ANNONCE