Nyhed

Hvem synes du skal vinde til P3 Guld?

Årets P3 Guld er lige om hjørnet, men hvem skulle vinde, hvis det var op til GAFFAs læsere?

På fredag løber året P3 Guld af stablen. Et show, der er kendt for sine mange liveoptrædener, overraskelser og – selvfølgelig – priserne. Men hvem ville vinde i år, hvis det var op til dig og resten af GAFFAs læsere?

Vinderne af priserne P3 Talentet og P3 Prisen bliver valgt af en jury. De nominerede til P3 Talentet er i år Lord Siva, Chinah, Anya og Benal, men den helt store pris, P3 Prisen, går til enten Alex Vargas, Liss, Phlake eller Karl William.

Gennem alle årene har P3 Guld haft et særligt fokus på de spirende stjerner i dansk musikliv og har gennem tiden givet små stjernefrø et stort pust i den rigtige retning. Navne som , Saybia og When Saints Go Machine har tidligere vundet den store pris til P3 Guld. Sidste år var det så duoen Ukendt Kunstner (billedet), der løb af med P3 Prisen på 100.000 kroner. Duoen består af den danske rapper Hans Philip og produceren Jens Ole McCoy, der nu ikke længere er så ukendte.  


Den sidste pris, P3 Lytterhittet, bliver afgjort ved en SMS-afstemning. I år er det Alex Vargas’ ”Shackled Up”, Lukas Grahams ”7 Years”, Volbeats ”For Evigt” eller s ”Final Song”, der løber med sejren.

Årets værter er DR's Nicholas Kawamura og Joakim Ingversen, der er kendt fra henholdsvis Lågsus på P3 og DR Ultra.

Du kan stemme på dine favoritter i GAFFAs afstemning herunder:




ANNONCE