Nyhed

Se Miley Cyrus banke på dørene på amerikansk kollegium og opfordre til at stemme på Hillary Clinton

Den 23-årige sangerinde gør brug af alternative metoder i sin politiske opbakning til Clinton.

Som optakt til det amerikanske præsidentvalg, der løber af stablen den 8. november, besøgte Miley Cyrus i lørdags George Mason University i Virginia. Her bankede den 23-årige sangerinde på tilfældige døre på campus-kollegiet og opfordrede de studerende til at stemme på Hillary Clinton.

Cyrus var ikke bleg for at gøre brug af alternative metoder til at få de studerende til at åbne døren for hende. I et videoklip, der efterfølgende er blevet delt på Twitter, slår sangerinden ihærdigt på en dør gentagne gange, hvorefter hun udbryder: ”Åbn, du er i store problemer!”

Oprindeligt var det den amerikanske senator Bernie Sanders, hvis præsidentkampagne Miley Cyrus støttede. Sanders måtte dog se sig slået af Clinton i forbindelse med primærvalget i Californien tilbage i juni, hvorfor Cyrus nu støtter op om den kvindelige præsidentkandidat.


Sideløbende med at yde politisk støtte til Clinton er Miley Cyrus i øjeblikket mentor i den amerikanske udgave af talentshowet "The Voice" og gør sig derudover i rollen som Lennie Dale i det Woody Allen-instruerede tv-show "Crisis In Six Scenses". Hendes seneste studiealbum "Miley Cyrus And The Dead Petz", som er sangerindens femte af slagsen og indspillet i samarbejde med The Flaming Lips, udkom i august måned sidste år.

Se videoklippene fra Miley Cyrus' besøg på campus-kollegiet i Virginia herunder:


 

ANNONCE