Nyhed

Tove Lo kommer til København

Miss ”Cool Girl” herself giver koncert i Store Vega til marts

Den 4. marts 2017 er der mulighed for at opleve Tove Lo, når hun gæster Store Vega i København i forbindelse med udgivelsen af sit kommende album ”Lady Wood”, der udkommer på fredag den 28. oktober.

Ifølge sangerinden selv handler ”Lady Wood” om den frustration, hun føler, når hun tvinges til at forklare sit aktive valg om at synge om sex og stoffer som kvinde. Og samtidig at skulle forsvare stadig at være rollemodel for et yngre publikum.

Albummets titel er en ny fortolkning af begrebet ”a chick with balls” og Tove Los selverklærede mål er, at det ikke længere skal ses som "billigt", når kvindelige musikere fremtræder seksuelt. ”Lady Wood” handler om de sus, vi alle jagter i livet – om det så er gennem kærlighed, rusmidler, adrenalin eller bare det sus, der rammer hende selv, når hun står på scenen. Se Tove Lo selv forklarer begrebet ”Lady Wood her:



Den svenske sangerinde og sangskriver beskriver selv sin stil som dirty pop, og hendes sange er inspireret af eget kærlighedsliv og egne livserfaringer. Tove Lo brød igennem med nummeret ”Habits (Stay High)” fra debutalbummet ”Queen of the Clouds” i 2014, der fik fire stjerner af GAFFA. Læs anmeldelsen her.


Tove Lo har siden debuten gjort sig bemærket på den internationale scene og har blandt andet lavet musik med australske dj Flume og popsangeren Nick Jonas.

Billetsalget til koncerten den 4. marts 2017 starter kl. 10.00 fredag den 28. oktober.

Se musikvideoen til Tove Los sang ”Cool Girl” her:

ANNONCE