Nyhed

Oh Land reflekterer over alderen og kærligheden i smuk, overbevisende video

Nanna Øland Fabricius ældes bagvendt i sin nye video til nummeret "Love You Better" fra 2013-albummet "Wish Bone".

Den danske sanger og sangskriver Nanna Øland Fabricius, som går under kunstnernavnet Oh Land, har endelig fået sit ønske om at samarbejde med filminstruktøren Kristian Levring opfyldt. Han har nemlig produceret en smuk video til det melankolske, bevægende nummer "Love You Better".

I den tankevækkende musikvideo ældes sangerinden bagvendt på overraskende og til tider foruroligende måder. Om indspilningen af den symbolske video udtaler hun:

"Det var sjovt og udfordrende at optage videoen, fordi den på en måde er optaget i stop-motion. Gradvist fjerner vi proteser og makeup, så jeg bliver yngre og yngre. Jeg havde 3D "tracking dots" på mig, så animatorerne kunne få transformationen til at se ukompliceret ud. Det var makeup 95 procent af tiden, og resten var måden, det blev optaget på."


Nanna Øland Fabricius har altid vidst, at hun på et tidspunkt gerne ville arbejde sammen med den danske filminstruktør Kristian Levring, som var del af Dogme 95-bevægelsen sammen med instruktørerne Lars von Trier, Thomas Vinterberg og Søren Kragh-Jacobsen. Da han indvilligede i at instruere en af Oh Lands videoer, lod sangerinden ham selv vælge hvilket nummer, han ville arbejde med.

Sangen, som Levring valgte, var den delikate og melankolske ode til visdommen og alderen "Love You Better", som er at finde på Oh Lands album Wish Bone fra 2013 og blev sunget af den unge Oliver sammen med Oh Land i finalen i Voice Junior i lørdags.

"Det er en sang, som betyder meget for mig. Den blev skrevet i L.A.-solen en eftermiddag med min ven David Poe. Vi talte om, hvordan man somme tider ved, at man ville være bedre til at elske, hvis man var ældre. Men du kan ikke fremskynde alderdom. Du må være ung og dum og lade tiden gøre sit, inden du får erfaringen, som du behøver til at håndtere kærligheden korrekt", fortæller sangerinden om nummeret.


Oh Lands fjerde og seneste album "Earth Sick" udkom i 2014 og fik fire stjerner af GAFFA med ordene:

"Vi kommer godt omkring mellem det legesyge og alvorlige, det elektroniske og det akustiske, og alsidigheden er sammen med det holdbare materiale en af Earth Sicks helt store styrker. Øland forsyner stadig sine kompositioner med en lækker og luftig vokal, der smyger sig som silke gennem de idérige poplandskaber." Anmeldelsen kan læses her.

Se den nye musikvideo øverst i artiklen.


 

ANNONCE