Nyhed

Phil Collins beskylder Paul McCartney for at være nedladende

Collins har ikke glemt, hvad McCartney sagde til ham i 2002

Phil Collins og Paul McCartney er kommet på kant ifølge førstnævnte, der beskylder McCartney for at være nedladende.

I sidste uge annoncerede Collins sin comeback-tour "Not Dead Yet" og i den forbindelse gav han et interview til Sunday Times, hvor han blandt andet omtaler et uheldigt møde med McCartney i 2002, hvor Collins bad om McCartneys autograf på Hunter Davies' bog "The Beatles" fra 1968. Collins mente, at McCartney talte ned til ham. "Han sagde til Heather (Heather Mills, McCartneys daværende hustru, red.): "Vores lille Phil er lidt af en Beatles-fan." "Jeg tænkte bare 'fuck dig, fuck dig'. Han har den her ting, når man snakker med ham, hvor han får dig til at føle… ’jeg ved det må være svært for dig, for jeg er en Beatle. Jeg er Paul McCartney, og det må være virkelig svært for dig at have en samtale med mig.'  Jeg har aldrig glemt det."

I et nyligt interview til Billboard har Collins nu sagt, at McCartney efter Sunday Times-interviewet har henvendt sig til Collins: "Han har kontaktet mig, fordi han var sur. Jeg fik i hvert fald ingen blomster, det var mere i retning af: ‘lad os nu bare komme videre med vores liv’. Og jeg er ked af, at han er sur, og at jeg sagde noget grimt om ham, eller det var ikke sådan rigtig grimt. Hvis folk ikke fortæller folk, at de kunne have en bedre attitude, så får de heller ikke en bedre attitude, you know?"


I selv samme interview sagde Collins også, at han ikke er helt afvisende for en mulig gendannelse af Genesis. 

GAFFA har også for nylig talt med Phil Collins om blandt andet brugen af hans musik i filmen "American Pyscho" og om næsten at møde Mike Tyson. Læs interviewet her.

Der er indtil videre ikke annonceret danske koncerter.


ANNONCE