Nyhed

Freja Kirk skriver dagbog fra Los Angeles – kapitel 2

Den danske sangerinde og sangskriver er taget til Los Angeles for at skrive sange og give koncert på hotellet Mondrian – og skriver dagbog om sine oplevelser.

Den danske sangerinde og sangskriver Freja Kirk er taget til Los Angeles for at skrive sange og give koncert på hotellet Mondrian – og skriver dagbog om sine oplevelser.

L.A. er god mod os. Vi har allerede nydt godt af dygtige musikere og sangskrivere, og det har resulteret i nogle gode sange allerede nu. Det er den fedeste følelse at tage til en session og vide, at man skal skabe noget unikt sammen, som varer for evigt. Det er lige dér midt i orkanens øje, at jeg kan mærke, at jeg lever og forstår, hvorfor jeg gør det, jeg gør. Jeg vil det her som aldrig før. Jo flere mennesker jeg møder fra musikkens verden, og jo flere sange jeg skriver, desto mere vil jeg det.

Jeg havde en session med Alexander (Grandjean, red.), Hennedub og en sangskriver, der bliver kaldt Jerm, og den aften, vi sad sammen, kom vi frem til et resultat, som jeg ikke kan vente med at dele med jer. Jeg er blevet klogere på, hvor jeg skal hen, og det gav mig den vildeste følelse af pludselig at forstå noget større. Tak, fordi I er med mig på min rejse – det betyder alt for mig!


ANNONCE