Nyhed

Se Justin Timberlake og Jimmy Fallon synge Alanis Morissettes "Ironic" i teenage-outfit

Der var dømt lejrskole-stemning, da de to venner vendte tilbage til Camp Winnipesaukee i The Tonight Show.

Da Justin Timberlake onsdag aften besøgte The Tonight Show med Jimmy Fallon, var der for alvor dømt lejrskole-stemning. Studiet var omdannet til en amerikansk sommer-camp, hvor de to venner Justin Timberlake og Jimmy Fallon levede sig ind i rollerne som akavede high school-nørder med krøllet hår og lommelygter i det tilbagevendende indslag Camp Winnipesaukee.

I de nostalgiske omgivelser af en lejrskolehytte, liggende i træsenge, sang de to verdensstjerner et gammelt radiohit i duet. Tidligere har Justin Timberlake og Jimmy Fallon opført Totos Africa og Third Eye Blinds Jumper. I går var turen kommet til deres egen version af Alanis Morissettes mega-hit Ironic fra 1995.

Justin Timberlake og Jimmy Fallon startede scenariet ud med lidt småsnak om den kommende Halloween, men inden længe brød de ud i en sjov version af Morissettes berømte nummer.

Duetten fik opmærksomhed fra campens ansvarlige, Mr. Fletcher (spillet af A.D. Miles), som beordrede de to grinende drenge til ro. Fællessangen fortsatte dog uhæmmet. Du kan se den skøre optræden fra onsdagens The Tonight Show her: 


ANNONCE