Nyhed

Roger Waters sammenligner Donald Trump med Hitler

Roger Waters har endnu engang talt med store ord, når snakken omhandler præsidentkandidaten Donald Trump

Sanger, sangskriver, bassist, guitarist og tidligere Pink Floyd-medlem Rogers Waters har endnu engang talt med store ord, når samtalen falder på præsidentkandidaten Donald Trump. Denne gang har han sammenlignet ham med Hitler i et interview med podcastet "WTF with Marc Maron".

"Det er tæt på en total fascisme, en totalt politi-kontrolleret stat. Det kommer snigende og kryber sig frem. Det kom snigende i Tyskland i 30’erne. Den nationale Trumpism føles ikke snigende på samme måde, men den er lige så farlig". Sådan siger Waters til Marc Maron i interviewet og forsætter: "Metoden med at overtage staten og gøre den til en total politistyret stat er altid den samme – det er altid identifikationen af 'de andre' som fjenden. I Trumps tilfælde er det kineserene, mexicanerne og islam. Med Hitler var det jøder, kommunister, sigøjnere og alle, der havde et handicap. og homoseksuelle."

Roger Waters var i oktober en del af den amerikanske festival Desert Trip, hvor han kaldte Trump for et "arrogant, løgnagtigt, racistisk, sexistisk svin".


Du kan høre hele podcastet og interviewet med Roger Waters her.

ANNONCE