Nyhed

Bruno Mars fremfører dybfølt cover af Adeles "All I Ask"

I november 2015 udgav Adele sit tredje studiealbum med titlen "Adele 25", hvor Bruno Mars var med til at skrive en af sangene. Nu har han leveret en smuk live-optræden af selvsamme nummer.

Den amerikanske soul/pop-sanger Bruno Mars optrådte hos BBC 1 Live Lounge onsdag aften, hvor han fremførte Adeles nummer "All I Ask", som han i sin tid var med til at skrive og producere.

"All I Ask" er at finde på Adeles tredje og nyeste studiealbum "Adele 25", som udkom i november 2015. Om indspilningen af nummeret fortæller Bruno Mars:

"Vi gik efter den der store, diva, ballade-sag – det var det, jeg forestillede mig", skriver The Rolling Stone. Duoen var dog uenige om passagen "Take me by the hand while we do what lovers do", idet Mars mente, at ordet "lovers" var forældet. Han endte dog med at give sangerinden ret i, at det alligevel fungerede:


"Det er det her store ord, som gør sangen endnu større, fordi ingen længere bruger det. Fordi ingen taler sådan, skiller det sig ud. Når jeg spiller nummeret på klaver, glæder jeg mig til at synge dén del. Det er fucking perfekt."

Den 18. november udgiver Bruno Mars udgiver sit tredje album "24K Magic", hvorfra han allerede har udgivet den funky førstesingle af samme navn. Albummet skulle være blevet sendt på gaden i foråret, men udgivelsen måtte rykkes på grund af sangerens optræden ved Super Bowl halvlegsshowet i februar, hvor han optrådte sammen med Coldplay og Beyoncé.

"24K Magic" er opfølgeren til 2012’s "Unorthodox Jukebox", som i sin tid fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Sohail Hassan med ordene:


"Det ene solide og melodiske nummer følger det andet. Albummet byder på stor variation. Genrene skifter let mellem blød pop rock, soul, funk og reggae, men alt sammen med Bruno Mars' velklingende vokal og helt egen gennemgående stil." Hele anmeldelsen kan læses her.

Du kan se Bruno Mars' smukke live-cover af Adeles "All I Ask" øverst i artiklen.

ANNONCE