Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Weekenden er kommet, hvor den står på nisseøl og julemænd. Men er du allerede træt af julestemningen, er der mange andre steder at tage hen.

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Bisse som DJ


Alle taler efterhånden om Bisse, og at han er tidens bedste bud på en arvtager for C.V. Jørgensen. Har du forvildet dig ind i Bisses lidt forskruede univers, ved du også, at han har noget helt særligt at byde på. Torsdag starter weekenden på Gaarden & Gaden, hvor Bisse kigger forbi med sine pladesamling. Utraditionelt og spændende bliver det uden tvivl.

Hvad: Bisse som DJ

Hvor: Gaarden & Gaden, Nørrebrogade 88, Kbh. N


Hvornår: 3. november fra kl. 20.00

Hvordan: Facebook-event


 

Dans løs på J-dag

Første fredag i november er lig med J-dag. Den dag på året, hvor enhver stikker i upassende nissekostumer, drikker sig alt for fuld i noget, de i virkeligheden ikke kan lide, og danse hele natten på den lokale Crazy Daisy. Double Rainbow i Aarhus disker op med en lidt alternativ udgave. Nok er der masse af nisseøl, og sågar en julemand med gaver, men i virkeligheden handler det om at danse hele natten. Eller rettere, at rave hele natten.


Hvad: Jay Day Rave

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 4. november fra kl. 23.00


Hvordan: Facebook-event

 

Død over J-dag!


Når landets byer på fredag drukner i bittersød nisseøl, har du måske mest lyst til at låse dig inde på dit værelse. På Sway i Aarhus findes der fredag den helt rigtige kur til sådan en type som dig. Der fejres alt det modsatte. Glem alt om J-dag! På Sway fejres den mexicanske højtid De Dødes Dag, og der vil derfor være rigeligt med ofringer og mexicanske lækkerier.

Hvad: Død over J-dag

Hvor: Sway, Sankt Clemens Torv 17, Aarhus C


Hvornår: 4. november fra kl. 20.00

Hvordan: Facebook-event

 


Fødselsdag hos MellemRummet

Mellemfolkeligt Samvirke, som står bag konceptet MellemRummet fejrer fredag fødselsdag med masser af fødselsdagstraditioner, og masser af musik. Det går ned på Københavns alternative hostel Globalhagen Hostel, hvor blandt andre colombiansk-mexicanske Mambe & Danochilango indtager scenen, og Morten McCoy indtager lydsystemet i løbet af aftenen.

Hvad: Big Birthday Bash at MellemRummet


Hvor: MellemRummet, Ravnsborggade 11, Kbh. N

Hvornår: 4. november fra kl. 16.00

Hvordan: Facebook-event

 


Bliv lidt fugtig på Culture Box


Lørdag står den på saftige rytmer på en af Københavns vildeste natklubber. Det London-baserede pladeselskab WetYourSelf! Stikker forbi Culture Box, og har deres ypperste lydsmede med under armen. Dave Clarke er blandt andet i toppen af plakaten, men den står også på masser af dansk elektronisk musik, præsenteret af Strøm.

Hvad: WetYourSelf! + Strøm

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54, Kbh. K


Hvornår: 5. november fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event


 

Lash Out takker for i år

Konceptet Lash Out er kendt for at hæve bpm-niveauet en smule. Det er med andre ord hurtig musik til enhver smag, og lørdag står den på årets sidste omgang. Det går ned på Jolene i Kødbyen, hvor blandt andre Code Walk indtager lydsystemet. Den danske duo dominerede med deres dybe elektroniske minimalisme både på SPOT Festival, til Distortion og under Trailerpark Festival. Det her skal der ikke gås glip af.


Hvad: Lash Out

Hvor: Jolene, Flæsketorvet 81-85, Kbh. V

Hvornår: 5. november fra kl. 22.00


Hvordan: Facebook-event

 


Grum UK-rap på Rust

Lørdag står den på det grummeste fra West London, nærmere betegnet Hayes. I ved, området hvor Ali G kommer fra. Men for Skinny Skinz står den ikke på så mange jokes, men mere tung grime og trap fra den beskidte rendesten i Londons forstad.

Hvad: Skinny Skinz + Lille


Hvor: Rust Natklub, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 5. november fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 


Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]


ANNONCE