Nyhed

Se Bruce Springsteen spille solo til Hillary Clintons valgmøde lige før den store dag

Bossen roste præsidentkandidaten i høje toner foran en begejstret forsamling

I aftes holdt Hillary Clinton et stort valgmøde i svingstaten Philadelphia, et af hendes sidste valgmøder forud for dagens amerikanske præsidentvalg, og her fik hun musikalsk opbakning fra Jon Bon Jovi og Bruce Springsteen. Du kan ovenfor se Springsteens akustiske optræden, hvor han fremførte de to klassikere "Thunder Road" og "Dancing in the Dark" fra henholdsvis 1975 og 1984 samt, mellem de to sange, "Long Walk Home" fra 2007.

Undervejs anbefalede Springsteen også Clinton på det varmeste. Han sagde blandt andet: "Valget i morgen kunne ikke være klarere. Hillarys kandidatur er baseret på intelligens, erfaring, forberedelse og en klar vision om et Amerika, hvor alle tæller. Mænd og kvinder, hvide og sorte, lationer og oprindelige indbyggere. Hvor folk fra alle trosretninger og med alle baggrunde kan mødes for at forholde sig til vores problemer på en fornuftig og tankefuld måde."

Springsteen roste også Clinton for at ville arbejde med en mere retfærdig indkomstfordeling, bekæmpelse af arbejdsløshed, sygesikring i ånden fra præsident Obama, en realistisk og humanitær immigrationsreform, deltagelse i udviklingen af global velfærd og beskyttelse af kvinder.


Også "hendes modstander", Donald Trump, som ikke blev nævnt ved navn, fik nogle ord med på vejen. 

"Dette er en mand, hvis vision er begrænset til ikke meget mere end ham selv, som i den grad mangler værdighed, og som vil sætte sine egne interesser og sit ego højere end det amerikanske demokrati," sagde Springsteen blandt andet.

Ifølge Daily Telegraph var cirka 33.000 samlet til valgmødet.


 

 

 


ANNONCE