Nyhed

Se den nye intime musikvideo til Alex Vargas' single "Higher Love"

Den fremadstormende dansk-uruguayanske sanger og sangskriver Alex Vargas har netop offentliggjort en intim musikvideo til singlen "Higher Love".

Den fremadstormende dansk-uruguayanske sanger og sangskriver Alex Vargas har netop offentliggjort en intim musikvideo til singlen "Higher Love". 

Videoen er instrueret af Christophe Dolcerocca, og han har set talentet i Vargas, som i videoen danser og bevæger sig igennem sangen. Dolcerocca har forsøgt at frembringe den medrivende stemning, der er til Alex Vargas’ koncerter, og netop derfor optræder Vargas, i videoen, fra en scene – foran en tom sal. Lyset og opsætningen af instrumenter hentyder til, at videoen finder sted umiddelbart før, eller efter, en koncert. Om videoen siger Vargas selv: "Jeg er vant til at have min guitar og alle mine instrumenter omkring mig, men her kastede Christophe mig ud på dybt vand. For der var ikke noget, jeg kunne "gemme" mig bag, og det var vildt grænseoverskridende pludselig at skulle udtrykke sig udelukkende gennem dans og bevægelser."

Du kan se den flotte og intime video i klippet herover.


Alex Vargas har netop afsluttet sin efterårsturné, som blandt andet bragte ham forbi Posten i Odense. Her kvitterede GAFFAs anmelder Jens Dræby med fire stjerner under overskriften "Et stykke sælsom perfektion". 

Du kan læse hele anmeldelsen her.

 


Turnéen forsætter for den 28-årige Vargas i foråret 2017, hvor han giver følgende koncerter:

Mandag den 3. april: Aarhus, Musikhuset Aarhus, Store Sal

Tirsdag den 4. april: Aalborg, Musikkens Hus, Koncertsalen


Onsdag den 5. april: København, DR Koncerthuset

Torsdag den 6. april: Odense, Odeon

Billetsalget til koncerterne er igang.


ANNONCE