Rival Sons til Danmark

Rival Sons til Danmark

Det meget roste amerikanske old-school-rockband Rival Sons vender tilbage til Danmark. Den 1. marts 2017 har du muligheden for at høre den både hårdtslående og melodiske gruppe spille nye og gamle sange i Vega.

Rival Sons har turneret intenst, blandt andet som opvarmning for Black Sabbath. De kan sammenlignes med ældre rockbands som Led Zeppelin, The Animals og Free, men rummer dog også strejf af noget mere moderne.

Det var bandets fjerde album "Great Western Valkyrie" fra 2014, som førte til deres store gennembrud. Derfor havde folk også markante forventninger, da bandet tidligere på året udgav deres femte album "Hollow Bones". Albummet levede heldigvis op til forhåbningerne, og sangene er nu klar til at blive ført frem i Vega.

Rival Sons har givet adskillige koncerter i Danmark og altid fået gode anmeldelser af GAFFA. Ikke mindst i Amager Bio november 2014, hvor Rasmus Heide tildelte bandet hele seks ud af seks stjerner og blandt andet følgende kommentar: "De her drenge spiller, som gjaldt det deres liv, og vi andre kan bare forsøge at følge med foran et af tidens allerbedste livebands." Læs hele anmeldelsen her.

Billetsalget starter torsdag den 10. november klokken 10.

Varm op med "Electric Man":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA